Estic vetllant sobre la meva paraula

Jeremies 1:12 I el Senyor em digué: “Has vist bé; perquè jo vetllo per la meva paraula a fi que es compleixi.”

Jehovà va dir a Jeremies que vetlla per la seva paraula per complir-la, això és meravellós perquè ens han donat promeses, ha escrit manaments en els nostres cors, ha donat paraula d'encoratjament i vida al nostre ésser, ha posat l'Esperit. del seu Fill en nosaltres, que és Crist (La Paraula) i Ell vetlla perquè es compleixi tota la paraula que ha posat en nosaltres, per això diu en un passatge:

2 Pere 3:9 El Senyor no retarda el que va prome-tre, com alguns pensen, sinó que és pa-cient amb vosaltres i no vol que ningú es perdi, sinó que tots arribin a penedir-se.

És a dir, està alerta, atent al que ha posat en nosaltres perquè cada paraula es compleixi. En l'original hebreu «vetllar» es pot traduir com «sense dormir», és a dir, no dorm, està sempre atent al que ha posat en nosaltres, i s'afanya a complir la seva paraula en nosaltres, simplement no hem de tenir-ho per tard, però per saber que Ell està alerta.​

Salm 121:3–4 3 No deixarà ensopegar el teu peu, ni s’adormirà el teu guardià. 4 No, mai no s’ensopeix ni s’adorm, el custodi d’Israel!
Jeremies 1:12 I el Senyor em digué: “Has vist bé; perquè jo vetllo per la meva paraula a fi que es compleixi.”
Habacuc 2:3 La predicció és per a un llarg termini, però el compliment s’acuita i no fallarà. Encara que trigui, espera-la, perquè és segur que vindrà, sense retard.
COMPARTIR AQUESTA PUBLICACIÓ
Etiquetes
Arxivar
Obre ben bé la boca, i jo l'ompliré